Van oo(g)st naar west

September: Een top maand op het veld! Zalig nazomeren met tomaatjes, courgettes en aubergine.. maar ook een voorproefje van de herfst met appeltjes, vlierbessen en de eerste kolen.

Inspiratie genoeg voor een zomers veggie menu op dinsdag en een American-style diner op donderdag.

DINSDAG 13/09/2016

Dinsdag is veggie-dag deze week met massa’s groenten en fruit van dit moment.

pastapesto

    • Broccoli-courgettesoep met croutonnekes – €1,5 per portie (250ml) of € 5 per liter
    • Veggie pastaschotel met tomatenpesto, geroosterde groenten en gebakken ricotta – € 7,5 per persoon
    • Muffins met appeltjes en vlierbessen uit onze tuin – € 1 per muffin

Bestel je menu voor zondagavond 11/9 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 15 /09/2016

Donderdag steken we de grote plas over. Wie zei er dat Amerika geen culinaire klassiekers te bieden heeft?

    • 20160822_200635Preisoep met krokante spekjes – €1,5 per portie (250ml) of € 5 per  liter
    • SKW Fried chicken (kippenboutjes in een krokant en kruidig korstje) met koolsla en platbrood – € 10,5 per persoon
    • Cheesecake met chocolate chip cookies en karamel – € 1,5 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 13/9 (21u) op info@kok-en-company.be.

Smakelijk!

Praktische details vind je nog steeds op www.kok-en-company.be/geen-zin-om-te-koken. Vragen of opmerkingen bij het menu? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

 

 

 

Geef een reactie