Kok & Company goes classic

Ja, dinsdag halen we een paar echte Vlaamse klassiekers uit de kast:

DINSDAG 20/09/2016

    • Tomatensoep met ballekes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Stoofvlees met handgesneden frietjes (*), mayonaise en een witloofslaatje –      €9,5 per persoon
    • Pruimentaartje met appel – €3 per stuk

(*) Keuze: Voorgebakken frietjes om thuis af te bakken in de friteuse of voorgegaarde ovenfrietjes

Bestel je menu voor zondagavond 18/9 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 22 /09/2016

Donderdag zoeken we het opnieuw wat verder en geven we onze gerechten een Oosters tintje.

    • 20160822_200635Thaise kippenbouillon – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Oosterse forel met prei en puree – €11 per persoon
    • Rijstpap met een vleugje kokosmelk – €1,5 per portie (optioneel: met compote van verse vijgen: €3 per portie) 

Bestel je menu voor dinsdagavond 20/9 (21u) op info@kok-en-company.be.

Praktische details vind je nog steeds op www.kok-en-company.be/geen-zin-om-te-koken. Vragen of opmerkingen bij het menu? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

 

Geef een reactie