Ja, dinsdag halen we een paar echte Vlaamse klassiekers uit de kast:
DINSDAG 20/09/2016
- Tomatensoep met ballekes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Stoofvlees met handgesneden frietjes (*), mayonaise en een witloofslaatje – €9,5 per persoon
- Pruimentaartje met appel – €3 per stuk
(*) Keuze: Voorgebakken frietjes om thuis af te bakken in de friteuse of voorgegaarde ovenfrietjes
Bestel je menu voor zondagavond 18/9 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 22 /09/2016
Donderdag zoeken we het opnieuw wat verder en geven we onze gerechten een Oosters tintje.
Thaise kippenbouillon – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Oosterse forel met prei en puree – €11 per persoon
- Rijstpap met een vleugje kokosmelk – €1,5 per portie (optioneel: met compote van verse vijgen: €3 per portie)
Bestel je menu voor dinsdagavond 20/9 (21u) op info@kok-en-company.be.
Praktische details vind je nog steeds op www.kok-en-company.be/geen-zin-om-te-koken. Vragen of opmerkingen bij het menu? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.