DINSDAG 25/10/2016
Herfstige dagen achter de rug? Wij proberen deze week het zonnetje op je bord te toveren met Mediterraans getinte gerechten. Met een wijntje erbij (en de chauffage vollen bak) wordt het toch al een paar graden warmer.
- Slasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gehakt parmentier met een Zuiders tintje – €9 per persoon
- Bladerdeegtaartje met appel – €1,5 per stuk
Bestel je menu voor zondagavond 23/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 27/10/2016
En anders helpt dit hartverwarmend soepje wel.
- Romige witloofsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Varkenshaasje gevuld met mozzarella en gedroogde tomaatjes met witte wijn, pittige boontjes en rozemarijnaardappelen – €11 per persoon
- Koffiemousse – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 23/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
Thuislevering blijkt voorlopig een succes. We gaan dus nog even door met ons proefproject!