DINSDAG 8/11/2016
Tijd voor een veggie-dagje:
- Bloemkoolsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Pasta met tomatenpesto, mascarpone en geroosterde tomaatjes – €8 per persoon
- Zelfgebakken boterwafeltjes – €2,5 per 3 stuks
Bestel je menu voor zondagavond 6/11 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 10/11/2016
Donderdag trekken we nog eens naar het verre Oosten.
- Thaise kippensoep met kokos – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Krokante kippenblokjes met gebakken rijst, gewokte groenten en een Oosters sausje met honing en soja – €10,5 per persoon
- Yoghurtmousse met mango en limoen – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 8/11 (21u) op info@kok-en-company.be.