We hebben een drukke kookweek achter de rug: workshop op vrijdag en een Aziatisch hapjesbuffet op zaterdag.
Daarom, met een beetje vertraging het menu voor volgende week. Bestellen voor dinsdag kan tot en met maandagavond.
DINSDAG 22/11/2016
Na 2,5 maanden krijgen we af en toe een verzoekje om een van onze dagschotels nog eens opnieuw te maken. Bij deze:
- Pompoensoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Griekse rundsburger met tzatziki en feta- €9 per persoon
- Rijstpap – €2 per persoon
Uitzonderlijk kan je jouw bestelling doorgeven tot maandagavond 21/11 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 24/11/2016
Deze keer zoeken we onze inspiratie in het Noorden: British pub food
- Aardappel-preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Cottage pie (stoofpotje van gehakt en groenten onder een smeuïg laagje aardappelpuree) – €9,5 per persoon
- “Irish coffee” chocolademousse – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 22/11 (21u) op info@kok-en-company.be.e
Volgende week nemen onze dagschotels een weekje vrijaf. We zijn terug op 6 december!
Ten slotte nog een paar sfeerbeelden van de vorige dagen:
Kookworkshop
Aziatisch hapjesbuffet