Wie zoet is krijgt lekkers

Ook deze week proberen we alle brave mensen blij te maken met de gerechten van hun verlanglijstjes.

Onze tomatensoep met ballekes is inmiddels al een klassieker, maar we kregen ook een paar andere verzoekjes. En tijdens deze Sinterklaasweek mag speculaas natuurlijk niet ontbreken!

DINSDAG 6/12/2016

    • Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Gemarineerde lamsbrochette met Griekse sla, zachte looksaus en rozemarijnpatatjes – €11,5 per persoon (extra brochette +€3,5)
    •  Speculaasmousse met (of zonder) Gouden Carolus – €3 per persoon

Bestel je menu voor zondagavond 4/12 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 8/12/2016

ireland-98035_1920

    • Tomatensoep met ballekes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Kippenboutjes met paddenstoelen-cappuccinosaus en puree – €12 per persoon
    • Tiramisu met speculaas – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 6/12 (21u) op info@kok-en-company.be.

Smakelijk!

Praktische details vind je nog steeds op www.kok-en-company.be/geen-zin-om-te-koken. Vragen of opmerkingen bij het menu? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s