Ook deze week proberen we alle brave mensen blij te maken met de gerechten van hun verlanglijstjes.
Onze tomatensoep met ballekes is inmiddels al een klassieker, maar we kregen ook een paar andere verzoekjes. En tijdens deze Sinterklaasweek mag speculaas natuurlijk niet ontbreken!
DINSDAG 6/12/2016
- Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gemarineerde lamsbrochette met Griekse sla, zachte looksaus en rozemarijnpatatjes – €11,5 per persoon (extra brochette +€3,5)
- Speculaasmousse met (of zonder) Gouden Carolus – €3 per persoon
Bestel je menu voor zondagavond 4/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 8/12/2016
- Tomatensoep met ballekes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Kippenboutjes met paddenstoelen-cappuccinosaus en puree – €12 per persoon
- Tiramisu met speculaas – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 6/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
Smakelijk!
Praktische details vind je nog steeds op www.kok-en-company.be/geen-zin-om-te-koken. Vragen of opmerkingen bij het menu? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.