De week tussen Kerst en Nieuwjaar focussen we op onze feestmenu’s. Geen dagschotels dus. Daarom blikken we deze week al even terug op 2016 met een paar populaire gerechtjes uit onze eerste 4 maanden.
Onze dagschotels zijn terug op dinsdag 3 januari. Fijne feestdagen!
DINSDAG 20/12/2016
- Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gebakken forel op z’n Oosters met prei en puree– €11 per persoon
- Muffins – €1,5 per stuk
Bestel je menu voor zondagavond 18/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 22/12/2016
- Preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Vegetarische pasta met tomatenpesto, geroosterde groenten en gebakken ricotta – €7,5 per persoon
- Yoghurtmousse met basilicum – €3 per persoon
Bestel je menu voor dinsdagavond 20/12 (21u) op info@kok-en-company.be.