Dromen van de lente…

Terwijl een zalig winterzonnetje door de ramen schijnt begin ik stilaan te dromen van de lente. ‘t begint te kriebelen om straks de tuin in te duiken en ons moestuintje nieuw leven in te blazen. Als voorproefje deze week alvast een menu boordevol verse groentjes…

DINSDAG 24/01/2017

    • Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Tagliatelle met kip, groentenjulienne en witte wijnsaus – €11 per persoon 
    • Brownies – €1,5 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 22/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 26/1/2017spices-438527-kopie

    • Witloofroomsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Gemarineerd visspiesje met gebakken krieltjes en broccoli met tomatendressing – €14 per persoon 
    • Rijstpap – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 24/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Geef een reactie