Lekkers uit de wintertuin

wintergroenten

Voorlopig nog vollenbak genieten van het beste dat de winter te bieden heeft…

DINSDAG 31/01/2017

    • Tomatensoep met ballekes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Brochette van varkenshaasje, pruimen en spek met savooistoemp en een mosterdsausje – €11,5 per persoon 
    • Appelcrumble met speculaas – €2,5 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 29/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 2/2/2017

    • Aardappel-preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Winterse ovenschotel met gehakt, witloof en aardappelen – €8,5 per persoon 
    • Advocaatmousse – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 31/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

Geef een reactie