Van vroeger en nu

DINSDAG 7/2/2017retro-1353267_1920

Helemaal retro…

    • Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Kalfsfricassee met puree – €13 per persoon 
    • Chocomousse – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 5/2 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 9/2/2017

coconut-1501334_1920… of eigentijds met een vleugje kokosnoot?

    • Pompoensoepje met kokos – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Pittige kippenboutjes met kokosrijst en wok van mango en boontjes – €10,5 per persoon 
    • Citrussalade met Griekse yoghurt – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 7/2 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Geef een reactie