…genieten van een lekker hapje (en drankje) samen met de mensen die belangrijk voor je zijn
DINSDAG 14/2/2017
Pure romantiek of een gezellige avond met vrienden of familie?
Op dinsdag geven we onze klassieke dagschotel een extra feestelijk tintje:
- Trio van aperitiefhapjes – € 5 per persoon
- Kruidig pastinaaksoepje – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Krokant kabeljauwhaasje met groentejulienne, witte wijnsaus en puree – €17 per persoon
- Mousse van cava en limoen – €3 per portie
- Volledig menu: € 25 per persoon
Bestel je menu voor zondagavond 12/2 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 16/2/2017
- Broccolisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Stoofpotje van kip, Geuze en mosterd met savooistoemp- €9 per persoon
- Muffins – €1,5 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 14/2 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?