DINSDAG 28/2/2017
We blijven nog even in Zuiderse sferen. Met 1 grote ster in de spotlights: Basilicum.
- Tomatenroomsoepje met pestoroom
– €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Vegetarische pasta met tomatenpesto, geroosterde groenten en gebakken ricotta– €7,5 per persoon
- Yoghurtmousse met basilicum – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 26/2 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 2/3/2017
Soep solden!! Wat vliegt de tijd. Onze diepvries zit alweer boordevol soep. Verse soep (altijd 500 ml) die onmiddellijk werd ingevroren.
Je kent het principe intussen al. Tijd voor een uitverkoop €2 voor een halve liter.
OP = OP. Wees er dus snel bij en laat me weten welk soepje ik voor jou mag reserveren.
Soep solden – €2 voor 500 ml
Keuze uit:
- Aardappel-preisoep
- Erwtensoep
- Kervelsoep
- Pompoensoep met kokos
- Tomatensoep met ballekes
- Witloofroomsoep
- Pastinaaksoep
- Minestronesoep
- Gebakken zalm met prei en gebakken patatjes – € 14 per persoon
- Limoncellomousse – € 3 per persoon
Bestel je menu voor dinsdagavond 28/2 (21u) op info@kok-en-company.be.