In geuren en kleuren

DINSDAG 21/3/2017

Gember, citroengras, kokos… de basis voor enkele geurige en kleurrijke gerechtjes met een Oosterse toets.

Gemberkip

    • Thaise kippensoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Oosterse kippenboutjes met gember, mangosalade en gebakken rijst – €10,5 per persoon
    • Rijstpap met een vleugje kokos– €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 19/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 23/3/2017

    • spices-438527-kopieSpinaziesoep  – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
    • Krokant gebakken forel met tomaat, kappertjes en puree – € 11 per persoon
    • Tiramisu met speculaas – € 3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 21/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

Geef een reactie