Voor we het voorjaar helemaal op je los laten, nemen we nog even in schoonheid afscheid van de winter…
DINSDAG 4/4/2017
- Broccolisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Witloof in den oven met puree – €12 per persoon
- Mousse van advokaat en witte chocolade – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 2/4 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 6/4/2017
Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Kruidige kippenboutjes met koolsla en krieltjes – €10,5 per persoon
- Fruitsla – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 4/4 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.