Deze week een paar gerechtjes die we intussen al Kok & Company klassiekers mogen noemen:
DINSDAG 16/5/2017
-
- Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
-
- Milde tandooriboutjes met koolsla en krieltjes – €10 per persoon
- Milde tandooriboutjes met koolsla en krieltjes – €10 per persoon
-
- Rijstpap – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 14/5 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 18/5/2017
-
Romige paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
-
- Gemarineerde lamsbrochette met tomatensalade, looksaus en rozemarijnpatatjes – €11,5 per persoon
-
- Chocomousse – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 16/5 (21u) op info@kok-en-company.be.