Na een sabbatjaar wegens verbouwingen doken we deze week voor het eerst terug onze moestuin in. Fantastisch om die tomaatjes, komkommers, courgettes, paprika’s en zelfs watermeloenen opnieuw te zien groeien in de serre! Terwijl we wachten op de eerste groentjes van eigen kweek, volgende week alvast een voorproefje …
Inspiratie voor de dessertjes vonden we intussen in onze “wilde” tuin waar de rabarber en vlierbloesems in al hun glorie wachten om geplukt te worden.
Wie ons tuintje een beetje kent, weet dat er nog een heleboel werk aan de winkel is. Van 5 tot en met 14 juni nemen we een paar dagen vakantie en ruilen we onze koksmuts in voor een paar klompen om volop in de tuin te kunnen werken. We zijn terug op donderdag 15 juni.
DINSDAG 30/5/2017
-
- Gazpacho van tomaat en watermeloen – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gazpacho van tomaat en watermeloen – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
-
- Spiesjes van kippengehakt met Griekse sla en zelfgemaakt brood – €9 per persoon
- Spiesjes van kippengehakt met Griekse sla en zelfgemaakt brood – €9 per persoon
-
- Vlierbloesemsorbet – €2 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 28/5 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 1/6/2017
-
- Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
-
- Gegrilde zalm met avocado-tomatensalsa en krieltjes – €14 per persoon
- Gegrilde zalm met avocado-tomatensalsa en krieltjes – €14 per persoon
-
- Aardbei-rabarbercrumble – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 30/5 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.