Wat een weekend! We mochten 265 mensen culinair verwennen met een koud buffet, huwelijksreceptie, BBQ à la “Kok & Company” en een dessertenbuffet met kaasplank. Meteen ons grootste wapenfeit tot nu toe. Spannend, maar geslaagd!
Daarom liet ons weekmenu even op zich wachten.
Bestellen voor dinsdag kan uitzonderlijk tot en met maandagavond.
DINSDAG 11/7/2017
- Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Oosterse kipspiesjes met mangosalsa en kokosrijst – €10,5 per persoon
- Verse ananas met munt en yoghurt – €3 per stuk
Bestel je menu voor maandagavond 10/7 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 13/7/2017
- Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Vegetarische quiche met geitenkaas en zomers slaatje – €10 per persoon
- Mascarpone met meringue en “Mojito” aardbeien – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 11/7 (21u) op info@kok-en-company.be.
Hebben dit weekend een huwelijksfeest. Kok-en-compagny was de catering. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Geen enkele opmerking. Zeker aan te bevelen. Bedankt👍👍