O dierbaar België…

In de aanloop naar onze nationale feestdag vieren we donderdag onze echte Belgische keuken: prei, een zalig stukje varkensvlees met pruimen en spek, boontjes, veel patatjes en nog meer chocolade!

Dinsdag eerst nog op en top zomer met een exotische toets en veel vers fruit.

DINSDAG 18/7/2017

  • Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Kippenboutjes met honing-limoenmarinade met watermeloensla en ovenpatatjes – €10 per persoon
  • Smoothie van aardbei met groene thee en yoghurt –  €3 per stuk

Bestel je menu voor zondagavond 16/7 (21u) op info@kok-en-company.be

DONDERDAG 20/7/2017

  • Preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Spiesjes van varkenshaas, spek en pruimen met aardappelsla en boontjes – €10 per persoon 
  • Chocomousse –  €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 18/7 (21u) op info@kok-en-company.be.

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie