Wat schaft de pot?

We hebben een drukke week voor de boeg met 3 feestjes op het programma: pastabuffet op dinsdag, fingerfood op vrijdag en we sluiten de week af met een koud buffetje op zondag.

Inspiratie genoeg dus voor onze dagschotels:

DINSDAG 15/8/2017

  • Erwtensoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Cannelloni met spinazie-ricottavulling en tomatensaus – €9 per persoon
  • Rijstpap – €3 per persoon

Bestel je menu voor zondagavond 13/8 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 17/8/2017

  • Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Sticky ribbekes met koolsla en ovenpatatjes – €14 per persoon 
  • Chocomousse – €3 per persoon

Bestel je menu voor dinsdagavond 15/8 (21u)

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie