Ongelofelijk, het ene moment is’t volop zomer en voor je ‘t weet is het alweer oktober, vallen de blaadjes van de bomen en vullen de rekken zich met pompoenen, noten, witloof en pastinaak. ‘t valt niet te ontkennen. De herfst is in ‘t land.
Nog niet helemaal klaar om de zomer achter ons te laten, houden we het dinsdag nog heerlijk Zuiders met gemarineerde lamsbrochetten (ondertussen een absolute Kok & Company klassieker), een stoemp vol Zuiderse smaken en een bonte tomatensalade.
Donderdag geven we ons helemaal over aan de herfst en die fantastische klassiekers van bij ons. Terug van weggeweest: tomatensoep met ballekes, witloof in den oven en all-time-favourite chocomousse.
DINSDAG 3/10/2017
- Paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Lamsbrochette met Zuiderse stoemp en bonte tomatensalade – €11,5 per persoon
- Appelcrumble – €3 per stuk
Bestel je menu voor zondagavond 1/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 5/10/2017
- Tomatensoep met ballekes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Witloof in den oven met puree – €12 per persoon
- Chocomousse – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 3/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.