… en ergens anders
Dinsdag zoeken we de mosterd nog steeds in ons Belgenlandje, voor een heerlijk stoofpotje in combinatie met een flinke scheut onvolprezen Geuze.
Donderdag gaan we iets meer de exotische toer op en combineren we een sappige, krokant gebakken zalmfilet met een fris slaatje van avocado en kerstomaatjes.
DINSDAG 10/10/2017
- Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Stoofpotje van kip, geuze en mosterd met savooistoemp – €9,5 per persoon
- Mousse van mascarpone met advokaat en witte chocolade – €3 per stuk
Bestel je menu voor zondagavond 8/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 12/10/2017
- Groene groentesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gebakken zalmfilet met avocado-tomatensalse, kruidendressing en krieltjes – €14 per persoon
- Limoensorbet – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 10/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.