DINSDAG 24/10/2017
- Erwtensoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Kippenboutjes met honing-limoenmarinade, koolsla en ovenpatatjes – €10 per persoon
- Broodpudding – €2 per stuk
Bestel je menu voor zondagavond 22/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 26/10/2017
- Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gehakt parmentier met een Zuiders tintje (ovenschotel met gehakt, groenten en een smeuïg laagje puree) – €9 per persoon
- Witte chocolademousse – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 24/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.