Groene vingers

74646767 - planting seedlings in greenhouse in springOnder een voorzichtig herfstzonnetje doken we deze week de tuin weer in. Doel: Onze moestuin na een sabbatjaar opnieuw in ere herstellen en klaar maken voor de winter: frezen, egaliseren en nieuwe gewenten (groentebedden) aanleggen.

Meteen begint het weer te kriebelen om terug onze eigen groentjes te kunnen kweken.

Deze week daarom een ode aan verse groentjes: de laatste oogst uit onze serre aangevuld met een selectie fantastische wintergroenten:

DINSDAG 7/11/2017

  • Romige paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Groentequiche met geitenkaas en een fris slaatje – €10 per persoon 
  • Kaasdessert met chocolate chip cookies en karamel – €3 per stuk

Bestel je menu voor zondagavond 5/11 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 9/11/2017

  • Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Stoofpotje van kip, pastinaak, pompoen en abrokozen met couscous – €11 per persoon 
  • Limoncellomousse – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 7/11 (21u) op info@kok-en-company.be.

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s