Retro

De echte Vlaamse klassiekers blijven het goed doen bij jong en oud. Speciaal op verzoek daarom op dinsdag nog eens een paar retro toppers: Kervelsoep, kalfsfricassee en, jawel, rijstpap op grootmoeders wijze.

DINSDAG 14/11/2017

  • Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Kalfsfricassee met champignons en zilveruitjes met puree – €13 per persoon 
  • Rijstpap – €3 per stuk

Bestel je menu voor zondagavond 12/11 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 16/11/2017

  • Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Cannelloni met spinazie-ricottavulling en tomatensaus – €8,5 per persoon 
  • Mousse van mascarpone met witte chocolade en advokaat – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 14/11 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie