Comfortfood

Vreemd toch hoe we op donkere, frisse dagen allemaal lijken te verlangen naar een stevige, vertrouwde hap.

Deze week op het menu: comfortfood van vroeger en nu.
Van witloofrollekes in den oven met broodpudding tot een sappige hamburger met een chocomousseke. Hartverwarmend!

DINSDAG 21/11/2017

  • Spinaziesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Witloof in den oven met puree – €12 per persoon 
  • Broodpudding – €3 per stuk

Bestel je menu voor maandagavond 20/11 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 23/11/2017

  • Preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Homemade burger classic (huisgemaakt burgerbroodje met rundsvlees, 2 laagjes kaas, krokant spek, een pittige tomatenchutney en romige dressing) met cajun patatjes – €9 per persoon
  • Chocomousse – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 21/11 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie