Winterkost

Nu de dagen op z’n kortst en de eerste winterse buien een feit zijn, zorgen wij voor een opwarmertje met op-en-top winterse schotels: Pompoensoep en wildragoût op dinsdag en een Breugheliaans menuutje op donderdag.

DINSDAG 12/12/2017

  • Pompoensoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Ragoût van everzwijn met verse kroketjes of puree – €14,5 per persoon 
  • Chocoladecakeje – €2 per stuk

Bestel je menu voor zondagavond 10/12 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 14/12/2017

  • Romige paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Breughelbrochette (pensen, spek, ham en rookworst) met savooistoemp en mosterdsaus – €10,5 per persoon
  • Rijstpap – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 12/12 (21u) op info@kok-en-company.be.

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s