Eindelijk een winterzonnetje

“Terwijl een voorzichtig winterzonnetje door de ramen schijnt begin ik stilaan te dromen van de lente…”.

Zo begon mijn berichtje een jaar geleden. Het zonnetjes is er vandaag terug (eindelijk) en die iets-te-vroege lentekriebels meteen ook. Op dinsdag trakteren we jullie daarom op een menu met een Zuiders tintje. Een onvervalste K&C klassieker intussen: gemarineerde lambrochetjes met Griekse sla. Kwestie van dat zonnetje zo lang mogelijk te koesteren.

Terug met onze voeten op de grond voorzien we voor donderdag toch ook maar een op-en-top Vlaamse winterschotel: Een stoofpotje van kip met Geuze en – hoe kan het ook anders – stoemp met savooi.

DINSDAG 16/1/2018

  • Romige paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Lamsbrochette met looksaus, Griekse sla en rozemarijnpatatjes – €11,5 per persoon (extra brochette +€3,5)
  • Gebakken appeltjes met havermoutcrumble – €3 per stuk

Bestel je menu voor zondagavond 14/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 18/1/2018

  • Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Stoofpotje van kip, geuze en mosterd met savooistoemp – €9 per persoon
  • Mousse van mascarpone, witte chocolade en advocaat – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 16/1 (21u) op info@kok-en-company.be.

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie