Wat doe je als je schoonzus – die ocharme zelf niet kan koken omdat haar kookplaat kapot is – heel lief vraagt wanneer er nog eens burgers op het menu staan?
Burger maken natuurlijk! Een sappige rundsburger tussen een zelfgebakken broodje, knapperig spek, zalig gesmolten kaas en pittige tomatenchutney…
Ik krijg er zelf al honger van.
DINSDAG 23/1/2018
- Tomatensoep met ballekes – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Oosterse kippenboutjes met gember, mangosalade en kokosrijst – €11 per persoon
- Appelcake met yoghurt en citroen – €3 per stuk
Bestel je menu voor zondagavond 21/1 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 25/1/2018
- Kippensoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Homemade burger classic (huisgemaakt burgerbroodje met rundsvlees, 2 laagjes kaas, krokant spek, een pittige tomatenchutney en romige dressing) met cajun patatjes – €9 per persoon
- Chocomousse – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 23/1 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.