Februari staat voor de deur . De eerste krokussen steken moedig hun kopjes op, broederlijk naast de sneeuwklokjes die er ons aan herinneren dat de winter nog niet voorbij is.
Zeker nog niet te laat om lekker warm binnen (onder een dekentje?) te genieten van een bordje onvervalst comfortfood met in de hoofdrol heerlijk witloof van bij ons: Een kommetje romige witloofsoep, gevolgd door een stevige portie stoofvlees met Rodenbach.
Op donderdag pakken we het anders aan. Een vleugje Azië in de soep, een licht en sappig stukje zalm met een Zuiderse salsa en een krokant, fruitig dessertje. Meer heb ik niet nodig om met een grote smile op m’n gezicht mijn batterijen op te laden.
DINSDAG 30/1/2018
- Witloofroomsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Varkensstoofvlees met Rodenbach, witloofslaatje en puree – €11 per persoon
- Stukje cheesecake met witte chocolade – €3 per stuk
Bestel je menu voor zondagavond 28/1 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 1/2/2018
- Wortelsoep met sinaas en kokos – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gebakken zalmfilet met avocado-tomatensalsa en krieltjes – €13 per persoon
- Appelgalette – €2 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 30/1 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.