Wintergroentjes: Veggie Vlaams of Italiaans?

Veggie, ook voor non-veggies, daar gaan we voor op dinsdag:
Een knapperige tarte tatin met botermalse pompoenschijfjes, gekarameliseerd witloof en een zoet-zure toets van sinaas. Verrassend lekker met een fris slaatje!

Donderdag nog veel meer groentjes: Rijkgevulde minestronesoep en onze eigen K&C lasagne met gehaktsaus, champignons, spinazie en geitenkaas.

DINSDAG 6/2/2018

  • Knolseldersoepje – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Tarte tatin van pompoen en witloof met fris winterslaatje – €10,5 per persoon 
  • Rijstpap – €3 per stuk

Bestel je menu voor zondagavond 4/2 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 8/2/2018

  • Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
  • Lasagne met gehaktsaus, geitenkaas, champignons en spinazie – €10 per persoon
  • Ricottamousse met sinaasappel – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 6/2 (21u) op info@kok-en-company.be.


25222530 - ribbons shaped as hearts on white, valentines day concept
Volgende week geen klassieke dagschotels op dinsdag en donderdag, maar een Valentijnsspecial op woensdag. Hou je mail in de gaten voor het volledige menu en alle details… 


Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie