Dagelijkse kost

Deze week uitzonderlijk geen dagschotel op donderdag. Om ‘t goed te maken verwennen we jullie dindag met een stevige portie dagelijkse kost: Vol-au-vent en chocomousse.

Vanaf 27/2 is alles terug bij het oude met je vertrouwde dagschotel op dinsdag en donderdag.

DINSDAG 20/2/201848797243_s

  • Broccolisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Vol-au-vent met aardappelpuree – €10 per persoon

  • Chocomousse – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 18/2 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie