Op z’n Iers

Wie ons een klein beetje kent, weet het: We hebben ons hart verloren aan Ierland en Schotland. Een van onze voorvaderen moet een stoere Ier of Schotse boer geweest zijn.

Overtuigd van onze Keltische roots vieren we dit weekend uiteraard St. Patrick’s Day.  Meer nog: de hele week brengen we een ode aan de vaak onderschatte, maar overheerlijke Ierse keuken.

Op verzoek leveren we met plezier ook de Guinness erbij! “Slàinte!”

DINSDAG 20/3/2018

  • Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) Wintergroenten2of €5 per liter

  • Cottage pie (stoofpotje van gehakt en groenten onder een smeuïg laagje aardappelpuree) – €9,5 per persoon

  • Cheesecake met Baileys – € 3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 18/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 22/3/2018

  • Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Gebakken zalmfilet met prei, witte wijnsaus en krieltjes – €12,5 per persoon

  • Sticky Toffee Pudding (cake met dadels en karamelsaus) – €3 per stuk

Bestel je menu voor dinsdagavond 20/3 (21u) op info@kok-en-company.be.

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s