Op dinsdag nemen we in stijl afscheid van de winter en onze favoriete wintergroentjes.
Dan is ‘t tijd om onze lente-receptjes boven te halen. Donderdag combineren we alvast twee lente-toppers in een zonnig dessertje.
DINSDAG 3/4/2018
- Pompoensoep – €1,5 per portie (250ml)
of €5 per liter
- Varkensstoofvlees met Rodenbach, witloofslaatje en puree – €11 per persoon
- Kaasdessert met cookies en karamel – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 1/4 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 5/4/2018
- Slasoep –
€1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Oosterse kipspiesjes met mangosalade en kokosrijst – €10,5 per persoon
- Aardbei-rabarbercrumble – €3 per stuk
Bestel je menu voor dinsdagavond 3/4 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.