Prikkel je zintuigen

Geuren, kleuren en smaken! Deze week prikkelen we al je zintuigen.

Dinsdag een menu vol Zuiderse passie en pit: tomaten, chorizo en aardbeien…
Donderdag doen we ‘t iets rustiger aan met een smakelijk groen soepje, gebakken forel met gember en citroengras en een frisse fruitsla.

DINSDAG 17/4/2018

  • Tomaat-venkelsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Kippenboutjes met tomaat en chorizo met krieltjes – €9,5 per persoon

  • Mojito-aardbeien met mascarpone, meringue en munt – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 15/4 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 19/4/2018

  • Broccolisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Ovengebakken forel met prei en puree – €11 per persoon

  • Verse fruitsla – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 17/4 (21u) op info@kok-en-company.be.

Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie