Niet altijd gemakkelijk om elke week een afwisselend menuutje in elkaar te boksen.
Deze week halen we onze inspiratie in de tuin waar intussen al heel wat voorjaarsgroentjes de kop op steken. Toegegeven, nog niet alle groenten zijn van eigen kweek, maar er wordt aan gewerkt!
DINSDAG 15/5/2018
- Bloemkoolsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Spiesje van varkenshaas met mosterd, spek en pruimen met spinaziestoemp – €11,5 per persoon
- Tiramisu met rabarber – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 13/5 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 17/5/2018
- Slasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus, voorjaarsgroenten en krieltjes – €12,5 per persoon
- Limoncellomousse – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 15/5 (21u) op info@kok-en-company.be.
Ook een verzoekje? Laat het ons weten op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.