Boontjes op 2 wijzen

‘t is zomer. Tijd dus om onze groentjes van eigen bodem nog eens in de kijker te zetten. Deze week in de hoofdrol: groene boontjes.

Dinsdag houden we het typisch Vlaams met een frisse combinatie van klassieke ingrediënten: Een stukje mals varkensvlees, mosterd, spek, patatjes en veel verse kruiden.

Donderdag gaan we een heel andere toer op en serveren we onze boontjes in een geurig Indiaas stoofpotje met kip en bloemkool.

Welke versie kies jij?

DINSDAG 26/6/2018

  • Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) 79745744_sof €5 per liter


  • Spiesje van varkenshaas met mosterd en pruimen met aardappelsla en boontjes – €11,5 per persoon 

  • Aardbei-rabarbercrumble – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 24/6 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 28/6/2018

  • Oosters wortelsoepje met kokos en gember – €1,5 per portie (250ml) 79745744_sof €5 per liter


  • Indiase korma van kip, bloemkool en boontjes (kruidig maar mild stoofpotje) met rijst – €10,5 per persoon 

  • Mousse van mango en roomkaas – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 26/6 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie