Zomerse smaakmakers

We gaan weer aan de slag met al het goede dat de natuur te bieden heeft.

Dinsdag duiken we de kruidentuin in voor een fris kervelsoepje en tomatensaus boordevol verse kruiden. En we gaan aan de slag met versgeplukte frambozen van eigen kweek.

Donderdag serveren we naast een fris groene broccolisoep ook knapperige kippenboutjes met honing en limoen en een geurige tiramisu met speculaas.

DINSDAG 3/7/2018

  • Kervelsoep – €1,5 per portie (250ml) 79745744_sof €5 per liter


  • Ballekes in tomatensaus met pasta – €8 per persoon 

  • Frambozenbavarois – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 1/7 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 5/7/2018

  • Broccolisoep – €1,5 per portie (250ml) 79745744_sof €5 per liter


  • Kippenboutjes met honing-limoenmarinade, koolsla en ovenpatatjes – €10 per persoon 

  • Tiramisu met speculaas – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 3/7 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie