Bij deze zomerse temperaturen kan een fris slaatje zeker smaken. Een van mijn persoonlijke favorieten is de Italiaanse klassieker Vitello Tonnato: dunne sneetjes kalfsvlees met een fris tonijnsausje en een zomers slaatje.
Voor onze dessertjes kiezen we deze week 100% voor zomerfruit.
DINSDAG 17/7/2018
- Komkommersoep – €1,5 per portie (250ml)
of €5 per liter
- Vitello tonnato met rucola en zongedroogde tomaatjes (Koud gerechtje van flinterdun kalfsgebraad met tonijnsaus) – €13 per persoon
- Mascarpone met “Mojito” aardbeien en meringue – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 15/7 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 19/7/2018
- Tomaat-venkelsoep – €1,5 per portie (250ml)
of €5 per liter
- Veggie lasagne met geroosterde groenten, ricotta en geitenkaas – €9,5 per persoon
- Verse fruitsla met kokos-yoghurtroom – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 17/7 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.