Reis rond de wereld

Na een week vol Vlaamse kost, reizen we deze keer de wereld rond op zoek naar inspiratie: Minestronesoep uit Italië, Engelse cottage pie, Oosterse kip en kokosrijst en exotisch gemarineerde aardbeien op z’n Cubaans…

DINSDAG 21/8/2018

  • Minestronesoep – €1,5 per portie (250ml) 79745744_sof €5 per liter


  • Cottage Pie (stoofpotje van gehakt en groenten onder een smeuïg laagje aardappelpuree) – €10,5 per persoon

  • Tiramisu – €3 per portie

Bestel je menu voor zondagavond 19/8 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 23/8/2018

  • 79745744_sCourgettesoep met erwtjes en Parmezaanse kaas – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Kippenboutjes met gember, mangosalade en kokosrijst – €10,5 per persoon

  • “Mojito” aardbeien met mascarpone en meringue – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 21/8 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie