Nazomeren, da’s genieten van het beste van 2 werelden.
Super rijpe en smaakvolle tomaatjes en paprika’s, maar ook al appeltjes uit eigen tuin en witloof. Inspiratie genoeg voor onze nieuwe dagschotels:
DINSDAG 11/9/2018
- Witloofroomsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Gebakken kippenboutjes met koolsla en ovenpatatjes – €10 per persoon
- Appelcrumble – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 9/9 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 13/9/2018
- Romige paprikasoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Lamsbrochette met tomatensalade en zuiderse stoemp – – €11,5 per persoon (extra brochette +€3,5)
- Kaasdessert met karamel en chocolate chip cookies – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 11/9 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.