Er zijn zo van die gerechtjes die gewoon voor elkaar gemaakt zijn. Deze week gaan we aan de slag met een paar tijdloze combinaties:
Malse stukjes varkensvlees met pruimen, spek, honing, mosterd en savooi – typisch Belgisch. Tomaatjes, gehakt, look en ajuin – zalig Zuiders. Echte klassiekers!
DINSDAG 2/10/2018
- Knolseldersoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Spiesje van varkenshaas met mosterd, spek en pruimen met savooistoemp – €11,5 per persoon
- Limoncellomousse – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 30/9 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 4/10/2018
- Preisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Tomaatje gevuld met gehakt met puree en tomatensaus– €10,5 per persoon
- Frambozenbavarois – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 2/10 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.