Site pictogram Kok & Company

Klassiekers

Er zijn zo van die gerechtjes die gewoon voor elkaar gemaakt zijn. Deze week gaan we aan de slag met een paar tijdloze combinaties:

Malse stukjes varkensvlees met pruimen, spek, honing, mosterd en savooi – typisch Belgisch. Tomaatjes, gehakt, look en ajuin – zalig Zuiders. Echte klassiekers!

DINSDAG 2/10/2018

Bestel je menu voor zondagavond 30/9 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 4/10/2018 



Bestel je menu voor dinsdagavond 2/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Mobiele versie afsluiten