Indian Summer

Hersftgroentjes van eigen bodem en Belgische streekproducten met een vleugje Zuiders temperament.

DINSDAG 16/10/2018

79745744_s

  • Broccolisoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter


  • Stoofpotje met kippenboutjes, Geuze en mosterd met savooistoemp – €9 per persoon

  • Mousse van mascarpone, advocaat en witte chocolade – €3 per portie

Bestel je menu voor maandagavond 15/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

DONDERDAG 18/10/2018 

  • Witloofroomsoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter

  • Vispannetje van kabeljauw, scampi en Sherrysaus met puree – €14,5 per persoon

  • Koffiemousse – €3 per portie

Bestel je menu voor dinsdagavond 16/10 (21u) op info@kok-en-company.be.

Meer info over onze dagschotels?

Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!

Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.

Geef een reactie