DINSDAG 6/11/2018
- Tomaat-venkelsoep – €1,5 per portie (250ml)
of €5 per liter
- Cannelloni met ricotta-spinazievulling en tomatensaus – €8,5 per persoon
- Tiramisu – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 4/11 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 8/11/2018
- Soepje van pastinaak, appel en wortel –
€1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Ovengebakken forel met prei en puree – €11 per persoon
- Chocomousse – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 6/11 (21u) op info@kok-en-company.be.
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.
Meer info over onze dagschotels?