DINSDAG 20/11/2018
- Courgettesoep – €1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Vol-au-vent met puree – €10 per persoon
- Profiterollekes (met banketbakkersroom) met warme chocoladesaus – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 18/11 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 22/11/2018
- Erwtensoep –
€1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Vispannetje met getomateerde witte wijnsaus, fijne groentjes en puree – €14,5 per persoon
- Crumble met mango en bosvruchten – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 20/11 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.