Op naar de feestdagen

In de aanloop naar een drukke decembermaand, zetten we onze dagschotels volgende week even op pauze.

Vanaf 4/12 zijn we weer terug met de vertrouwde formule. Ook in december kunnen jullie dus wekelijks op dinsdag en donderdag een dagschotel bestellen en genieten van een verse maaltijd zonder zorgen. Aleen op Kerstdag en Nieuwjaarsdag – allebei op dinsdag – zijn er geen dagschotels.

Intussen lopen de bestellingen voor de feestdagen langzaam maar zeker binnen. Net als de voorbije jaren werken we niet met een vast feestmenu, maar proberen we iedereen naar goede gewoonte een menu op maat aan te bieden – alles uiteraard met veel liefde (en nog wat extra kerstkriebels) vers en huisgemaakt. Om iedereen dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen, kunnen we spijtig genoeg – zelfs met een beetje hulp van Santa’s Little Helper- maar een beperkt aantal bestellingen aannemen. Laat het ons dus zeker op tijd weten als je nog een bestelling wil plaatsen!

 

 

 

Geef een reactie