Hij brengt ons heel wat lekkers van onder de Spaanse zon.
Donderdag vieren we mee met de Sint en trakteren we jullie op een menuutje vol Zuiders temperament. Dinsdag houden we het dan weer lekker Vlaams.
DINSDAG 4/12/2018
- Tomatenroomsoep – €1,5 per portie
(250ml) of €5 per liter
- Spiesje van varkenshaas met mosterd en pruimen met savooistoemp – €11,5 per persoon
- Rijstpap – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 2/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 6/12/2018
- Romige paprikasoep –
€1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Kippenboutjes met tomaat, olijven en chorizo met gebakken patatjes – €9 per persoon
- Sinaasappelroom – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 4/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.