DINSDAG 11/12/2018
- Spinaziesoep – €1,5 per portie
(250ml) of €5 per liter
- Parmentier met witloof en gehakt (ovenschotel met gehakt, witloof en een smeuïg laagje puree) – €8,5 per persoon
- Verse fruitsla – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 9/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 13/12/2018
- Kervelsoep –
€1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Kippenboutjes met champignon-cappuccinosaus en puree – €9 per persoon
- Mousse van advokaat en witte chocolade – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 11/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.