DINSDAG 18/12/2018
- Witloofroomsoep – €1,5 per portie
(250ml) of €5 per liter
- Kalfsfricassee met champignons en zilveruitjes met puree – €13 per persoon
- Chocomousse – €3 per portie
Bestel je menu voor zondagavond 16/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
DONDERDAG 20/12/2018
- Knolseldersoep –
€1,5 per portie (250ml) of €5 per liter
- Tomaatje gevuld met gehakt met puree en tomatensaus – €10,5 per persoon
- Appelcrumble – €3 per portie
Bestel je menu voor dinsdagavond 18/12 (21u) op info@kok-en-company.be.
Meer info over onze dagschotels?
Wil je wekelijks het nieuwe menu ontvangen? Schrijf je dan snel in op de blog!
Vragen of opmerkingen bij het menu of allergenen? Laat ons iets weten via info@kok-en-company.be of bel ons op 0468 / 353 454.